Fokhagymás sült paradicsom
2024. 06. 7.

Az egyszerű meleg vacsi, ami igazi olaszos életérzést hoz az otthonodba.

Hozzávalók:

  • mozarella
  • egy csokor friss bazsalikom
  • 2 kisebb fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • (ha lehet) házi paradicsomszósz
  • olivaolaj
  • bors

Elökészítési idő: 5 perc

Sütési idő: 5 perc

Elkészítés: A hagymákat apróra vágjuk és olivaolajon megpirítjuk. Ha ez kész, tetszőleges mennyiségben hozzáöntjük a házi paradicsomszószt. Várjuk meg, amíg átmelegszik és középen kettévágva rakjunk bele egy gömbölyű mozarellát. Várd meg, amíg kicsit olvadozni kezdenek a mozarelláid majd kedvedre sózd, borsozd és tépkedd bele a friss mozarelle leveleket.

Egyebek: gluténmentes, cukormentes

Hasonló ételek

A nagy tejhatározó

A nagy tejhatározó

Avagy nincs minőségi vörösbor minőségi sajt nélkül és nincs minőségi sajt minőségi tej hiányában. Tej és tej között igenis van különbség. Ezt mindannyian tudjuk, akik ízleltünk már különbözőeket. De mitől lesz az egyik finomabb, mint a másik, ha lényegében ugyanonnan...

A tökéletes Fociacca titka

A tökéletes Fociacca titka

Kevés összetevő és nagyon kevés munka. Ez a Fociacca. Nem hallottál még róla? Akkor itt az ideje, hogy közelebbről megismerkedj ezzel az ízletes, puha és nem túl zsiros olasz „lapos kenyérrel”, amely hazájában a gyerekek és anyukák egyik kedvenc harapnivalója, hiszen...

Sült paradicsom

Sült paradicsom

Az egyszerű meleg vacsi, ami igazi olaszos életérzést hoz az otthonodba. Hozzávalók: mozarella egy csokor friss bazsalikom 2 kisebb fej vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma (ha lehet) házi paradicsomszósz olivaolaj só bors Elökészítési idő: 5 perc Sütési idő: 5 perc...