I nostri maestri
Sajtmesterek műalkotása
A tökéletes sajt titka a szakértelemben rejlik, amelyet generációkon átívelő olasz sajtmesterek ápolnak. Olaszországban a mesterré válás nem csupán egy szakma, hanem egy hivatás, amit hosszú évek kitartó tanulása és gyakorlása tesz lehetővé. Ez a szenvedély és elhivatottság szövi át minden Maragoni mozzarellánkat. Olasz mesterek receptjei alapján, olasz technológia által, több évszázados hagyományok és tudás birtokában készül minden darab, amely a Maragoni minőséget garantálja. Kóstolj bele az igazi itáliai sajtkészítés művészetébe – és tapasztald meg a páratlan ízélményt!
A mesterség ősi története
A mozarella készítés művészete egészen a 12 századig nyúlik vissza. Korai feljegyzések bizonyítják, hogy a rómaiak már a K r.u. 1 évszázad közepén egy hasonló sajtot állítottak elő juhtejből…
Profi olasz szakértelem és kiváló minőségű magyar alapanyagok
A Maragoni mozzarella tökéletes harmóniában ötvözi az olasz ízeket és a magyar alapanyagok tisztaságát. Minden falatban érezhető az a több ezeréves szakértelem, ami a sajtkészítés művészetét alakította, míg maga a gyártási folyamat a legmodernebb technológián alapul. Komárom közelében, Bartusekpusztán található üzemünk, amely napi 100 000 liter tej feldolgozására képes, igazi mesterműként jött létre magyar szakértők keze által. Itt találkozik a hagyományos olasz szaktudás a kiváló magyar alapanyagokkal.